Inköp och sommarplanering.

Nu har vi börjat tagit tag i allt som ska införskaffas och göras innan bebis tittar ut. Vi har visserligen 3 månader på oss men stressen börjar krypa sig på. Det är verkligen inte lite man måste ha för att klara av att ta hand om sin förstfödda.
Blir förmodligen en tur till västerås i helgen för att besöka deras Ikea. De hade bättre erbjudanden än vårat så att så får det bli. En superfin spjälsäng för 249 kronor som har kostat närmare 900 förut. Det kallar jag kap!

Var en sväng på Myrorna igår för att kolla in deras bebissortiment. Det var inget att skryta med, denna gången heller. Men kom hem med lite spel och kläder till tösen iallafall.

Stack till Unga Föräldrar i måndags och fick lite information om vad de gör och hur de hjälper oss unga. Verkade jättebra faktiskt! Nu har de tydligen semester fram till i augusti, så vi får hålla oss till dess. Bokade in mig och sambon på deras "kollo" för blivande föräldrar och småbarnsföräldrar 18-20 augusti. Man åker till ett litet pensionat och har en mysig sista sommarhelg ihop. Spelar spel, fixa barnkläder, går promenader och bara njuter av livet, typ. Tyckte det lät mysigt!

Här är det vi ska hålla till.

Kommentarer
Postat av: Anna

Det lät ju hur lyxigt som helst juh! :O FUSK!! :P

2010-06-30 @ 12:45:04
URL: http://dreamsbecomereality.blogg.se/
Postat av: ida

Oj vad lyx med sommarkollo :-O har jag aldrig hört talas om faktiskt

2010-06-30 @ 18:40:34
URL: http://gbgida.blogg.se/
Postat av: ida

tack så mycket :D

2010-07-01 @ 12:45:00
URL: http://gbgida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0