GI dag 13.

Träning: Gymmade 1 timme+ lite till.

Frukost:

2 knäckemackor med mager ost

Lunch:

Fiskburgare med sallad
Recept- 4 port.
Ca 500 g torskfilé
1 msk fisksås
1 ägg
dill, salt, peppar,
skalat sesamfrö till panering
smör/olja till stekning

Mixa fisken och tillsätt ägget, krydda med fisksås, salt, peppar, dill eller annat kryddgrönt.
Gör burgare av fiskmixen och vänd i sesamfrö, stek.
Jag har även tillsatt annat när jag gjort dessa burgare, bl.a. räkor, fetaost eller chili. allt är lika gott. Bara fantasin sätter gränserna.
Se till att fisken inte är så vattnig (om ni använder tinad fisk) i så fall försök att krama ur vätskan ordentligt.

Middag:
Tomatbröd med salami
Te

Fiskburgarna var riktiga höjdare. Tips, tips, tips! Man blev riktigt mätt på dem också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0