Krampen

Precis som förra året vid denna tiden stod slaget mellan Karolinska Läroverket och Risbergska skolan. Det var svettigt och jämt genom hela dagen. Tävlingen avgjordes i sista grenen, dragkampen. Risbergska (aka Grisbergska) tog hem segern genom fusk. Som vanligt.
Vi piltar har slutat förvånas. Antingen så vinner vi och vi får spö (alltså stryk på riktigt) eller så vinner de genom fusk. Det finns ingenting mittemellan.
Ska jag vara helt ärlig så förstår jag inte varför de fortsätter Krampen? Det är alltid folk som blir skadade. Varför utsätta eleverna för det?

Hur som helst. Det var vad jag och Nora roade oss med idag. Kolla på svettiga svin och underbara piltar.

Ibland är det jobbigt att vara mammaledig...Not.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Sånt här kan jag bli galen på... Det är ganska tydligt att du/ ni piltar är avensjuka när vi vinner. Så äör det jämt. Varför inte bara säga GRATTIS och gå vidare ? Det är förfan bara ett spel...

2011-06-11 @ 05:37:45
URL: http://nannyjohannaslifeusa.blogg.se/
Postat av: babbibella

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jaaaaa vad i hela friden ska man säga eller göra förutom att GARVA?! jävla PUCKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! johanna jag håller helt med dig älskade vän!!! bara gilla läge, ta det som en RIKTIG PILT och gå vidare! gräv inte din egen grop, eller jo gör de, o snälla, ramla i den också!! hhihihihi :)

2011-06-12 @ 13:00:21
Postat av: Anonym

Börjar förstå vilket folk som går på risbergska nu, var lite emellan båda vilka som hade rätt men verkar som att det bara finns idioter på risbergska. Fjortis är man när man är 14 inte när man går på gymnasiet. väx upp och tänk innan ni skriver nästa gång, Syftar först o främst på " babbibella"

2011-06-12 @ 20:51:33
Postat av: Johanna

KLOCKRENT gabbi !!!!!

2011-06-16 @ 04:24:39
URL: http://nannyjohannaslifeusa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vad har fjortisar att göra med de vi skrev ? Så du tycker man är fjortis om man skriver som gabbi.... då har du en HELT annan uppfattnig om vad fjortis är än vad vi andra har . HELT KLART. haha körd ...

2011-06-16 @ 04:27:25
URL: http://nannyjohannaslifeusa.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja men är fjortis om man skriver på det sättet, Det är bara fjortisar som inte fattar hur fjortisar är. helt körd

2011-06-19 @ 15:19:49
Postat av: Livia

Skitsnygg sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-12 @ 17:35:15
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0