Pott-träning

Fick hem en potta som svärmor köpt på Ullared igår. Invigde den imorse. Nora satt och skrattade där en stund och efter några minuter kom både det ena och det andra i pottan. Så duktig tjej!
Pottan var förövrigt en grej för sig. När avföringen nuddat "botten" så spelade den en melodi. Någonting som varesig jag eller sambon hade någon aning om innan. Kan säga att vi blev rätt fundersamma alla tre, när melodin började spelas och vi inte förstod varifrån. Slutade inte låta förrän man hade tömt pottan heller. Men det kanske är bra? Så man vet om någonting hänt.

Nu ligger plutan och smaskar på en äppelbit i en sådan där smart smak-napp. Supersmart om di små inte fått tänder än eller om man är rädd att de ska sätta i halsen! Umami taste teaser, heter den. Kostar 99 kr tror jag, men vi fick den för 49 på barnmässan. Kap!


Kommentarer
Postat av: Thea

Men åh sicken smart smak-napp! Kevin brukar få suga på mina äpplen ibland, men en sån skulle ju göra saker roligare. :)



SV: jo, oftast är det något som växer bort.. allergin eller överkänsligheten alltså. Det är oftast bara att barnets magar är så känsliga och outvecklade i början och mjölkprodukter är lite speciella. Vi ska tillbaka till barnspecialistmottagningen om ett år ungefär och göra pricktest igen.

2011-04-10 @ 18:50:26
URL: http://banankartong.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0