Jobbar på.

Sitter på jobbet, som vanligt. För någon vecka sedan trodde jag att jag skulle vara arbetslös och ligga hemma på gräsmattan i solen. Men icke. Projekten på jobbet förlängs och min lugna sommar känns inte lika nära längre. Fast, rent ekonomiskt är det ju att föredra...

Anyway.

Midsommar blev riktigt lyckad. Två barnfamiljer som traskade omkring i Pershyttan (ligger någonstans kring Nora) i en omgivning som hade passat perfekt in i vilken Astrid Lindgrenfilm som helst. Jag var helt frälst. Nu känner jag att "volvo, villa och vovve"-livet kanske inte är helt omöjligt i framtiden ändå. Men då ska det vara därute, eller i dalarna. Bara där, annars skiter vi i det.

Ja, som ni märker så har jag ju ingenting vettigt att berätta eller skriva så det är väl bäst att jag återgår till att koda om saker i Nebu. Tror det börjar bli dags att byta ut min arbetstitel som "marknadsundersökare" till något helt annat... jag har knappt suttit i intervjuer på hela året. "springpojke" skulle nog vara mer passande.

Ta hand om er!


Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Hahahaha den var bra! tänk att skicka iväg ett sånt sms ch bara NOOOO!!Och ja tyvärr kanske det blir så, med Rihanna. Att det slutar som med Houston. Trist isåfall..

2012-07-02 @ 11:24:54
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Mamman till L & L

svar: Ja det tycker jag med! Men tydligen var tanken att man ska kunna vara just anonym och det är det som är obegripligt för mig, för det väl inte så att någon straffar en annars?

2012-07-02 @ 23:36:01
URL: http://vimorina.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

Haha ja det var roligt. Pinsamt men roligt. ;-D

2012-07-04 @ 12:59:26
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Jannika mamma till bönan och limpan

Åh tack så mkt va söt du är!<3<3<3<3

2012-07-04 @ 17:48:07
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0