Separationsångest?

Vår tjej har kommit in i den absolut jobbigaste perioden hittills. Hon är relativt lätt att söva för natten men så fort vi öppnar sovrumsdörren för att göra henne sällskap i drömmarnas land så vaknar hon. Hon skriker helt hysteriskt och vägrar ligga ned.

Igår tänkte vi sussa i tid. Det vill säga kring 23. Nora vaknar och håller låda till 1. 2 timmar av gråt, skrik och total sovvägran. Hon verkade inte ha ont, men det är klart man blir orolig. Kändes mer som att hon var svinförbannad och bara vrålade. Jag förstår inte alls.
Såhär har vi haft det de senaste 3-4 nätterna så man är aningens mör nu. Är så trött att jag mår illa, men vad gör man? Finns ju inget annat än att härda ut och försöka hålla humöret uppe.

Har ni varit med om samma sak? Vad gjorde ni för att få di små att somna om?


Kommentarer
Postat av: Carina

Det är otroligt jobbigt när ett barn kommer in i en dålig rytm. Kanske dags att låta henne få sova i eget rum eftersom det verkar som om hon blir störd när ni kommer in. Annars är det nog så att ni smyger in, inga tända lampor, inget prat bara krypa ner under täcket. Inte så kul, men jag håller tummarna för att det är en kort period. Kram från mormor

2011-07-12 @ 11:29:11
URL: http://svecat.blogg.se/
Postat av: Malin

William var så en period oxå men vi köpte ipren istället för alvedon för att alvedon är tydligen "bara" för feber och ipren är mer för "smärta" och det har hjälpt han så mycket bättre. Gladare och sover hur mycket bättre som helst. Vi kör ipren suppar och fungerar utmärkt, ksk värt att prova? Hoppas det blir bättre snart gumman! <3

2011-07-12 @ 12:32:17
Postat av: Anna

Oj fel namn men det var jag :P Anna som skrev det där..

2011-07-12 @ 12:32:52
URL: http://dreamsbecomereality.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

hur mår du idag? :)

2011-07-12 @ 20:51:45
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nova vaknar ibland också när vi lägger oss och så vägrar hon somna om. (skriker gör hon ofta då) Det vi har märkt fungerar är att lägga henne i vår säng för då blir hon så lugn och somnar nästan direkt igen.



Hoppas det blir bättre snart<3 Det är verkligen asjobbigt när man inte får sova.

Kramar!

2011-07-12 @ 22:14:15
Postat av: Malin

Va?

Varför kom inte mitt namn där? Aja, det är Malin iaf. Om du känner någon annan som har en Nova :) Grattis till 9månader också! Glömmer bort att Nora blir det samtidigt som Nova :)

2011-07-12 @ 22:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0