http://www.bloggtrafik.nu/banners/80x15a.jpg Livet som ung mamma till ett mirakel -

Tekniknörden.

Jag har tänkt uppdatera bloggen så många gånger, men den där jäkla appen på mobilen fungerar ju aldrig...Och nu har jag ju självklart glömt alla grejer jag skulle berätta.

Anyways, med ett barn i familjen finns det alltid nya saker att tala om.

Min dotter kommer garanterat bli tekniknörd när hon blir "stor". Hon vet precis hur man ska klicka sig omkring på iphonen för att få fram röststyrning, i vilket hål på datorn som hörlurarna ska in och hur man byter dvdskiva i spelaren. Hon är inte ens två år fyllda. Detta bådar gott.
Kanske är tur att hon har två unga föräldrar som förhoppningsvis kommer vara rätt så med i svängarna när det kommer ny teknik på marknaden.Mike MasseHjälp denna lilla pojke genom att skicka bidrag och/eller sprida videon vidare.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Miss Aftonbladet.*happyface*


Bara jag som blir världsglad när jag ser att alla våras "That 70's show"-lovers verkar vara tillsammans på riktigt också?

Varför sova när man kan leka?Det är i just sådana här stunder som jag vet att jag har världens goaste unge. Kärlek♥

Noras språkspurt.

Nora har varit lite seg på att börja prata, alltså med riktiga ord. Att få fram ljud har hon ju alltid varit bra på. Istället för att säga hund så har hon skällt som en. Lite så. Men nu, nu har hon börjat spotta ut nya ord. Ett nytt för varje dag, ungefär.

Dessa ord är de som vi förstår och som hon ständigt upprepar:

"Bapp"- Napp
"Pippi"- Fågel och Pippi
"Duta"- Sluta
"Mimil"- Emil (i Lönneberga)
"Kååål"- Skål
"Dådi"- Leksakshunden
"Tatt"- Tack
"Tåta"- Morfar
"Ia"- Maria
"Kocka"- Klocka
"Kokå"- Jakob
"Gocka"- Docka
"Babaj"- Bye bye!
"Hejå"- Hejdå


Och detta är vad hon härmar:

Bilen
Cykeln
Hunden
Björnen
Hönan
Katten
Ssshh-ar när man ska vara tyst
Snarkningar


Fina, fina Norrland.

Sitter, återigen, på jobbet och jobbar. Fortfarande. Men detta pass verkar vara det sista på ett par veckor.

Ringer till nordligaste Norrland. Gör en undersökning om deras charterresor. Hahahahahaha. Under 4 dagar har jag ringt runt 100-200 pers per kväll och jag kan lova er att majoriteten av de som svarar inte har rest längre än till närmaste grannbyn. Inga fördomar, ren fakta. Lite roligt!
Ännu roligare är det med deras namn, så otroligt finurliga. Jag ska banne mig gifta mig med en norrlänning! Björnfot, Stålnacke, Klippmark. Så himla coolt!

Ja, det var väl mest det jag ville säga. Måste nog tillägga att jag faktiskt älskar Norrland.O andra sidan, vem skulle vilja åka utomlands när man har det här runt hörnet?

Min profilbild
RSS 2.0