http://www.bloggtrafik.nu/banners/80x15a.jpg Livet som ung mamma till ett mirakel -

Jobbar på.

Sitter på jobbet, som vanligt. För någon vecka sedan trodde jag att jag skulle vara arbetslös och ligga hemma på gräsmattan i solen. Men icke. Projekten på jobbet förlängs och min lugna sommar känns inte lika nära längre. Fast, rent ekonomiskt är det ju att föredra...

Anyway.

Midsommar blev riktigt lyckad. Två barnfamiljer som traskade omkring i Pershyttan (ligger någonstans kring Nora) i en omgivning som hade passat perfekt in i vilken Astrid Lindgrenfilm som helst. Jag var helt frälst. Nu känner jag att "volvo, villa och vovve"-livet kanske inte är helt omöjligt i framtiden ändå. Men då ska det vara därute, eller i dalarna. Bara där, annars skiter vi i det.

Ja, som ni märker så har jag ju ingenting vettigt att berätta eller skriva så det är väl bäst att jag återgår till att koda om saker i Nebu. Tror det börjar bli dags att byta ut min arbetstitel som "marknadsundersökare" till något helt annat... jag har knappt suttit i intervjuer på hela året. "springpojke" skulle nog vara mer passande.

Ta hand om er!


Glad midsommar!

Nu har vi packat in oss i länsbussen för att år med Nora till Nora. Det blir midsommarfirande med Mr.pappas vänner (jo, jag känner dem också...) ute på vischan. För stunden verkar vädret vara med oss, men man vet ju aldrig med svensk sommar!

Glad midsommar på er!


Babykonsert.

Min vän har spelat bas i ett riktigt bra band under ett tag nu och varje gång de har konsert så har jag missat. Men på marknadsafton passade jag minsann på att ta med mig både Nora och hennes farmor på lite härlig musik! 

Nora kommer garanterat bli en groupie i framtiden, det är ett som är säkert!

Smash into pieces heter förövrigt bandet, riktigt bra!

Jag lever, jag lovar.

Snart, snart, snart har jag semester och då ska jag bättra mig. Nu är det mer än full rulle här. Men jag bjussar på en liten film så länge.
Nora har förmodligen tittat lite för mycket på sin far, mor och farmor när vi badar/duschar. BB-final.

Sitter här och myser i min ensamhet. Kollar på BB-live och är nervös inför kvällens final. Man blir ju inte mindre nervös när man ser finalisterna sitta och vara rastlösa och livrädda för att komma ut.
Jag har ju följt programmet slaviskt. 106 dagar. Det är alltid så hemskt när finalen är över. Vad ska man då göra om dagarna? Då finns det ju inga klipp att titta på under arbetstid, ingenting att äta frukost till, ingenting att diskutera innan man går och lägger sig. Hemskt kommer det bli!

Hanna J är min solklara favorit. Ensamstående 2barns mamma som arbetar som personlig assistent. Klart hon är värd alla pengar i världen! 
Att hon är lite lättlurad och pratar värmländska gör ju inte direkt att man tycker sämre om henne. Nej, så kom igen och rösta! (Jag har redan slösat en massa pengar och programmet har inte ens dragit igång än...) Messa HannaJ till 72400.

Min profilbild
RSS 2.0