http://www.bloggtrafik.nu/banners/80x15a.jpg Livet som ung mamma till ett mirakel -

Vab-dag.

Nora har gått på dagis i nästan 2, 5 vecka nu. Eller ja, hon gick 15 timmars veckor i två veckor och denna vecka skulle vara heltidsvecka. Ja, skulle. De ringde mig igår (andra dagen på dagis) efter en timme på jobbet och bad mig hämta henne då hon fått ögoninflammation. Snorig och hostig var hon också. Så det var ju en fantastisk start på dagisterminen! 
 
Hur som helst. Hon växer så snabbt just nu, utvecklas i ultraspeed. Kom på en del saker hon börjat med nu när jag vabbar med henne.
 
- Hon ska städa hela tiden. Vi duschade ihop, hon satt i baljan. Jag gav henne en ren disksvamp som hon fick leka med och hon börjar direkt skura av kaklet i duschen. 
- Vi ska "läsa" böcker (Läs: titta i) och hon ska peka ut kroppsdelar och härma ljud. 
- Hon härmar allt jag gör. Smörjer jag in ansiktet, så ska hon smörja in ansiktet. Sätter jag på mig skor så sätter hon på sig skor, ja ni fattar. 
- Hennes gosedjur (framförallt hunden) ska göra allt som Nora gör. Gunga, ha kläder, byta blöja, äta mat. 
 

Hejhopp!

Förlåt min frånvaro (för typ 100:ade gången) men jag har varken haft tid eller något direkt att skriva om i denna bloggen. Nora växer och frodas. Det finns liksom inte så mycket att berätta. 
 
Slänger in en liten video istället: 
 
 
Kan visserligen berätta att jag kommer vara med i P4's Boulevard-program imorgon klockan 10.30. Ska vara med i en "föräldrarpanel" som varje vecka kommer diskutera olika ämnen. 

Min profilbild
RSS 2.0