Spec. mödravården.

#41.

Specialist mödravården kl 8 imorse. Vi var döda, helt slut. Blev inkörda hos en otrolig otrevlig barnmorska för ultraljud. Vi fick inte filma (vi fick lite skäll när kameran åkte fram), fick inga bilder. Fort skulle det gå. Var även med en student där som skulle lära sig utföra ultraljud. Hårdhänta var de. Och vägrade bekräfta om det faktiskt är en tjej vi väntar på. Usch vilka bemötanden man råkar ut för på vårat universitetssjukhus, eller vad säger du Anna?

Men allt såg bra ut. Magen är liten för att bebis ligger väldigt, väldigt långt ner i bäckenet. För er som är kunniga, vad innebär det? Är det bra eller?
Hon väger 2300 g ungefär och kommer vara rätt normalstor vid födseln, förhoppningsvis. Känns väldigt bra faktiskt. Nu kan jag andas ut och slippa ha dåligt samvete för att ungen inte växer. Det har hon ju gjort hela tiden. Bara SF-måttet som luras lite.

Nu ska jag lägga mig i sängen. Jag är helt slut. Gick till sjukhuset. Gick till Willys och tillbaks. För er som inte vet var jag bor så är det en jävulsk promenad för en gravid kvinna. För en ogravid också. Lite sömn och sedan är jag på G igen. Kalas ikväll så vakna måste man ju, tids nog!

Ta hand om er. En superkort film från ultraljudet kommer lite senare. (Sambon trotsade under en minut).

Ps. GRATTIS SOM SJUTTON JANNIKA till lilltjejen. Det var nog fan i mig den sötaste jag sett!
http://jannikassmulor.blogg.se

Kommentarer
Postat av: anna

Jo vissa är verkligen otrevliga och ja usch.. Specialist mödravården är absolut ingen trevlig avd.. Men skönt ändå att lillan växer som hon ska :-) har hört att livmodern kan ligga fram lr bak lr hur man säger. Varför det sker vet jag dock inte men inge farligt iaf :-) nu är de bara att vänta ;-) snart den 15e sept ju ;-) inte långt kvar :-) pussen

2010-08-26 @ 16:17:40
URL: http://dreamsbecomereality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0