Tillväxtkontroll.

#42.

Nu är jag precis hemkommen från det extra barnmorskebesöket som jag fick inbokat förra veckan. Tillväxtkontroll på magen. Jag hade växt hela 2 centimeter på 1 vecka så barnmorskan var nöjd. Jag låg dock fortfarande precis under "normalt" så vi blev skickade till specialistmödravården imorgon. Ultraljud för fjärde gången.
Ska bli så mysigt att få se min lilla bebis igen. Trots att man antagligen inte kommer se så mycket, antar jag? Borde ju vara rätt trångt därinne.
(och som svar på det där om att sockerkaka inte är näringsrik och att frukost är viktigaste målet om dagen. Det vet jag absolut och jag skäms lite i smyg för att jag åt så dåligt just igår! Men enligt min barnmorska kan man inte göra något åt bebisens tillväxt (vilket i sig låter helt sjukt...) mer än att bara äta överhuvudtaget. Och tack för att du, anonyma människa, tror på mig!)

Barnmorskan sa också att tösen hade fixerat sig och satt fast ordentligt nu. Det om något var skönt att höra! Slippa trycka ut en bebis i säte. Det tackar vi för! Det har alltså varit rumpan och benen som har tryckt mot revbenen den sista veckan. Inte konstigt att man haft ont.

Har även sprungit på stan och letat present till svärmor som fyller imorgon. Riktigt svårt att köpa presenter till kvinnor tycker jag. Man vet liksom aldrig riktigt säkert vad de vill ha, vad de passar i, vad de gillar. Men jag hoppas att jag slog huvudet på spiken och att hon blir nöjd. Om inte så får vi väl byta det, inte hela världen.
Pojkens bror fyller på måndag också...24 år. Vad ska man köpa till honom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0