Vårbarn.

Har haft två skitmysiga vårdagar med grillning och promenader i solen. Lätt bästa årtiden att ha bebis på! Man behöver inte trycka ner ungen i overallen men det är inte så varmt att man måste tänka på att smörja in och skydda mot solen. Man kan bara njuta, helt enkelt.
Nästa unge planeras in till någon vår framöver. Där med basta. Ett höst- och ett vårbarn. Det vill jag ha. Sedan kanske en tredje någonstans däremellan. Vi får se.

Att bero på fler ungar.
Jag är verkligen på det klara med att jag vill ha fler. Min sambo vill också ha fler i framtiden. Hur som helst. Jag hade uppdaterat min facebookstatus för några dagar sedan med " Nu har jag bestämt vad nästa unge ska heta" eller något sådant. Detta upprörde massor. Konstigt nog. De tyckte inte jag njöt av det jag hade nu och att jag inte behövde skynda så mycket.
Till saken hör ju att jag verkligen inte skrev någonting om att jag planerade att bli gravid nu. Nej, gud. Det har jag inga som helst planer på. Har ju satt in en spiral av en anledning liksom. Inga knodds på minst 2 år iallafall. Men då, då vet jag vad ungen ska heta. Om det blir en flicka iallafall.

Någon mer som "redan" bestämt sig för fler barn?Ska inte tråka ut er mer. Nu väntar middag och fredagsmys. (Har faktiskt köpt choklad att smaska på. Men det är en överraskning till Mr.Pappa så säg ingenting!)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag har för mig att jag läst ett blogginlägg hos dig om busschaufförer i Örebro vs busschaufförer i Sthlm. Och jag kan fan hålla med om att busschaufförerna i Sthlm kör jävligt mkt bättre än de i Sthlm... Förra veckan när jag var i Örebro åkte bussen fel, och idag åkte den mot röttljus... Jag åker buss i sthlm och har aldrig varit med om ngt sånt där... (peppar peppar ska man kanske säga... =S)

2011-04-08 @ 20:50:16
URL: http://fairytaledust.blogspot.com/
Postat av: mr.casino

jag tror det är pga att i sthlm så måste man ha körkort för att få köra buss.

2011-04-08 @ 22:09:59
Postat av: Malin

Fan, folk ska alltid vara så jäkla känsliga.. Självklart har man redan bestämt vad nästa bebis ska heta! Iaf jag :-) och du då! Fortsätt skriva på Facebook, det är bara kul att se när folk blir så provocerade. Haha! Ha det fint!

2011-04-09 @ 12:05:46
URL: http://malinhultengren.blogspot.com
Postat av: Anonym

Klart man kan bestämma flera namn :) var försiktiga med vårsolen bara, starkare än man tror, lätt att bränna sig! Hoppas på många soliga dagar för er! :)

2011-04-09 @ 22:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0