Intresseklubben antecknar.

Idag är en sådan där dag där jag nästan måste klara mig utan min dotter hela dagen. Det känns inte som en bra dag, men det ska jag se till att det blir ändå.
Först ska jag fixa mina naglar, för första gången någonsin. Gelenaglar. Ska bli jättespännande. Gör det självklart mest inför bröllopet men ska bli roligt att vara lite fin om händerna. Får se hur smidigt det är med bebis+ långa naglar.
Blir partaj ikväll också. Sofie fyller 23 så det blir att fira henne med pompa och ståt på något dansgolv i stan. Ska bli riktigt kul att komma ut lite. Socialisera sig med sina fina vänner. Dricka några alkoholhaltiga glas. Ja, det känns välbehövligt.

Nu måste jag skynda mig så jag inte missar nageltiden.

Grattis igen, Sofie!

Kommentarer
Postat av: Becka

Är det du som ska gifta sig??

Tror inte du skrivit om nåt bröllop förut...

2011-05-07 @ 18:25:17
URL: http://denyngstaavfem.blogg.se/
Postat av: Mamma

Det känns lite speciellt at ha fixade naglar. De ser inte äkta ut, men de är en speciell känsla. Så nu när du ska ut och fira Sofie är du de finaste av alla...i alla fall om naglarna.

2011-05-07 @ 18:51:40
URL: http://svecat.blogg.se/
Postat av: Becka

För att ge svar på din fråga - om han gillar min mat bättre?

Det vet jag inte (jag hoppas det). Han har bara fått 3 burkar "mat". En fruktburk (lika gott som "min" frukt), en morotspuréburk som blandades med min mat, och en ordentlig matburk på IKEA i Gävle. Den slank ju ner fort men eftersom han egentligen bara får min mat (förutom ovanstående undantag) så är det den enda mat han smakat och då "måste" han ju gilla det:-P.

Så om han gillar det bättre eller inte går inte att säga.

2011-05-09 @ 07:01:13
URL: http://denyngstaavfem.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ett sent tack! Men iaf tack! =D

Hihi och du hade utan tvekan de snyggaste naglarna! Och gud vad kul vi hade (eller iaf jag hade!) måste göras om när Joel fyller år tycker jag! =p

2011-05-10 @ 09:18:27
URL: http://fairytaledust.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0