Och så kom dagen då...

Nora har alltid varit väldigt lugn och aldrig klättrat runt på saker. Hon vågar inte ens komma upp i soffan om man inte bär henne dit. Så, ni förstår min panik när jag står i köket och hör världens smäll ute i vardagsrummet. Där ligger ungen med en låda och massa trasiga tavlor över sig.
Ja, då har hon klättrat upp på min byrå (som egentligen ska vara ett stort skåp/bokhylla) och dragit med sig allt i sin väg när hon sedan föll. Inget långt fall, 30 cm eller så, men det dundrade till som sjutton.
Som tur var är Nora oskadd men tavlorna är bara träflisor. Lite tråkigt, men bilderna som satt i klarade sig ju iallafall.


Lärdomar av detta då?
1. Sätt upp alla tavlor innan de åker i backen.
2. Ta med dig barnet var än du befinner dig i lägenheten.
3. Ha inga låga byråer som barnet kan klättra på.


Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Haha nu börjas det. ;-)Och ja men eller hur. Stört kul iaf.Och angående blodgivning så ja det är så diskriminerande att det blir skrattretande. Töntigt är vad det är. :)

2012-02-07 @ 10:52:22
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Monia - med bulle i ugnen ♥

Hej! Det är bara 2 dagar kvar på tävlingen hos mig där du kan vinna ett presentkort hos Hejbaby.se. Dom har tuffa kläder för tuffa barn 0-6 år :) Gratis kläder är ju aldrig fel, så klart du ska vara med och tävla!http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.htmlHar fler tävlingar i bloggen också som kan passa, titta in här i tävlingskategorin:http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.htmlKram

2012-02-12 @ 16:57:34
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Gaymasen

HAHA NOOOO! Du får inte säga att Bananens låt är BRA. Usch! Den är så DÅLIG att den fastnar på hjärnan. ;-)

2012-02-14 @ 11:51:50
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild
RSS 2.0